top of page

Je blijft altijd

verbonden

Alle Sterren van de Hemel

 

 

"Alle Sterren van de Hemel" is een spel dat is ontworpen voor iedereen die een dierbare heeft verloren door de dood. Het doel is om te praten over het verlies en van elkaar te horen hoe men zich voelt over dit verlies. Voor kinderen vanaf 6 jaar, jongeren én volwassenen is het spel een laagdrempelige manier om met elkaar te communiceren over gevoelens, herinneringen, het overlijden, de begrafenis of crematie, enzovoort. Je kunt bij dit spel niet winnen of verliezen.

Het spel kan op elk moment gestopt worden en weer verder gespeeld worden.

 

'Alle Sterren van de Hemel' roept soms veel emoties op en daarom wordt het bij Leven en Loslaten gespeeld onder begeleiding. Het kan ook worden gespeeld in een individuele begeleiding.

 

Bij het spel zit ook een speciale kaartenset met vragen over de dood als gevolg van een bijzondere oorzaak, zoals zelfdoding of moord. In deze situaties is het extra belangrijk om met kinderen in gesprek te komen over hun gevoelens. Maar ook over dat wat in hun hoofd achterblijft aan informatie, fantasieën en ideeën. Dit geldt echter voor alle familieleden.

 

Het spel kan individueel gespeeld worden gedurende een sessie van een uur (€ 65). Wordt het spel met het hele gezin of een groep die dichtbij de dierbare stond gespeeld, dan wordt een afspraak voor een dagdeel gemaakt. De prijs voor een dagdeel bijvoorbeeld van 9.30-12.30 uur is € 150,-

 

Het spel kan op een gewenste locatie gespeeld worden of in mijn praktijkruimte.

Voor een locatie buiten Breda, komen er kilometerkosten bij ( 0,25 per km.).

 

Het spel wordt uitsluitend op afspraak gespeeld.

 

bottom of page