top of page

Je blijft altijd

verbonden

Korte Workshops

 

Leven en Loslaten organiseert ook korte workshops van ongeveer 1,5 tot 2 uur.  De workshops komen regelmatig op de agenda. Misschien vind je het fijn om de workshop met je gezin of familie alleen te doen. Ook dat is mogelijk. Neem dan even contact op zodat we een datum kunnen plannen.  Kijk onder nieuws (agenda) voor de data van de workshops. De workshop vinden plaats bij Leven en Loslaten in Breda, tenzij anders vermeld. Opgeven kan door een mailtje te sturen naar info@levenenloslaten.nl of contact op te nemen via het contactformulier.

 

Workshop Steuntje Troost

 

Het steuntje troost is een klein uniek steentje. Het steentje dat jij zelf beschildert met een hartje, een engeltje of wat jij graag erop wilt. Het is bedoeld om jou  of degene voor wie het steuntje bedoeld is een extra steuntje in de rug te geven, om jou of die ander troost te geven in een moeilijke  periode. Het steuntje is namelijk ook mooi om te geven of te ontvangen, een troostgebaar zonder woorden.

 

Samen op een creatieve manier bezig zijn, terwijl we, onder professionele leiding, praten over de pijn van het (komende) verlies en hoe een ieder hiermee omgaat. Je hoeft geen enkele (creatieve) ervaring te hebben. 

 

De kosten voor deze workshop bedragen € 20. Voor meerdere deelnemers uit hetzelfde gezin geldt een gereduceerde prijs van € 12,50 per persoon. Dit is inclusief een steuntje, materiaalkosten, koffie en/of thee of wat frisdrank voor de kinderen. Het aantal deelnemers is 4 tot maximaal 8 deelnemers. De workshop duurt 1,5 à 2 uur.

 

 

Workshop Intuïtief Schilderen met Bijenwas
 

Tijdens de Workshop Intuïtief Schilderen met Bijenwas vind ik het belangrijk dat je zo dicht mogelijk bij je gevoel komt. Ik begin daarom met een korte meditatie. Vanuit je gevoel kies je de verschillende kleuren bijenwas, waarmee je een schildering gaat maken.  Naderhand gaan we kijken welke boodschap er uit de schildering naar voren komt en eventueel van wie deze zou zijn.

 

Je hoeft voor deze workshop geen enkele (creatieve) ervaring te hebben. Het is geschikt voor iedereen! 

 

De kosten voor deze workshop bedragen € 20. Voor meerdere deelnemers uit hetzelfde gezin geldt een gereduceerde prijs van € 12,50 per persoon. Dit is inclusief materiaalkosten, koffie en/of thee of wat frisdrank voor de kinderen. Het aantal deelnemers is 4 tot maximaal 8 deelnemers. De workshop duurt 1,5 à 2 uur.

 

Workshop Mediatieve Hartcoherentie

 

Ademen is leven. In de ademhaling komt tot uitdrukking wie we zijn en hoe we leven.

 

Tijdens de workshop richten we onze aandacht op onze ademhaling, We leren volledig te ontspannen en bewust onze ademhaling in te zetten. En deze bewuste ademhaling geeft ons hart een gevoel van rust, geeft ons een gevoel van rust.

 

Meten is weten, dus ook dit is een onderdeel, vandaar dat het aantal deelnemers beperkt is tot maximaal 8 deelnemers. De workshop duurt circa 2 uur.

 

Zeker in moeilijke tijden is het fijn om een gevoel van rust te kunnen creeëren. 

 

Wil jij mee doen? Meld je dan aan.

 

Er wordt een bijdrage gevraagd van €  20.     

 

 

 

bottom of page