top of page

Je blijft altijd

verbonden

On-line begeleiding  

 

Naar een levenslooppcoach of rouwtherapeut gaan , kan een hele stap zijn. Praktisch, maar ook emotioneel. Je hebt niet het idee dat je hulp nodig hebt en toch wil je graag praten over wat er is gebeurd. 

 

En, met moderne technieken als Skype is het niet meer strikt nodig om je stoel uit te komen.  Hoewel een fysiek gesprek erg prettig is, bieden we voor volwassenen ook begeleiding on-line aan.

 

Een online sessie via Skype is makkelijk, veilig en prettig. Je spreekt af als het jou uitkomt, je bent fijn thuis en het scheelt de reis. On-line is er niet de fysieke aanraking van de lichaamsgerichte therapie, doch energetische behandeling is ook on-line mogelijk. 

 

De on-line  begeleiding via SKype is nagenoeg hetzelfde als de gewone begeleiding. Je hebt elke week of elke twee weken een afspraak en tussendoor werk je zelf verder aan jouw doel van de begeleiding.


 

Installeer meteen Skype  op je computer, dan kunnen we ook zo contact met je opnemen.

 

 

Het intakegesprek via de telefoon is gratis en duurt ongeveer 15 minuten. In die tijd kun je je verhaal doen en vertellen  we  iets meer over onze manier van werken.


 

Even praktisch: een online afspraak kost net als een gewone sessie 65 euro voor circa 60 minuten.

 

Je betaalt vooraf, tenminste 48 uur van tevoren en krijgt een bevestiging als het bedrag is overgeboekt.

 

Je bepaalt samen met de levensloopcoach/rouwtherapeut hoe je vervolgens aan het werk wilt en hoe lang.

 

 

 

 

bottom of page